Takt og Tone Med Benjamin og Lone

”Takt og tone med Benjamin og Lone” Er en duo bestående af Benjamin Aggerbæk og Lone Wernblad, vi spiller for og med børn og deres voksne.

 

  • Lotte Kærså skrev i sin anmeldelse af ”Takt og Tone med Benjamin og Lone” Ta` fantasiens vinger på og lyt og leg til CD’en. Et genkendeligt rytmisk-musikalsk, melodisk og poetisk hverdagseventyr, der henvender sig til både børn og voksne.

 

  • Helle Friis Appelby Arrangementskoordinator Børnebiblioteket Gentofte: I anledning af at Halfdan Rasmussen ville være fyldt 100 år i januar havde vi inviteret Lone og Benjamin med deres koncert: "Takt og tone med Benjamin og Lone - Vi har Halfdan i hatten" til Gentofte Hovedbibliotek. Tre koncerter tre forskellige steder i huset og på forskellige tidspunkter . En for de yngste 1½- 3 år, en for de 4-6 årige og en familiekoncert. Alle koncerter blev gennemført med professionalisme, højt humør og det allervigtigste i øjenhøjde med publikum små som store..

 

Vi har nu disse fire koncerter at vælge mellem, men har du en idé til en anden koncert så ring og vi finder ud af noget

 

  • Takt og Tone med Benjamin og Lone - De Nordiske guder står forskud

-- Vi synger om alle de nordiske gud, vi forguder. Hvorfor ser Odin sådan ud, hvorfor siger de det de siger, hvad sgu de egentlig bruge til, de skøre guder? Det er nogen af de ting vi synger og om fortæller om og leger ind. Benjamin Aggerbæk og Lone Wernblad har til denne koncert udviklet sange, historier og leger, der får klæbehjernen til at klister, så de husker alle de guder, der bor i Nord. De skal undres over hvad alle de fjollede historier sku¨bruges til.

 

  • Takt og Tone med Benjamin og Lone - Vi har Halfdan i hatten -- Til denne koncert fejrer vi, at Halfdan Rasmussen ville være fyldt 100 år i 2015. Vi hiver Evigglad, Den lille sky og Frække Frederik op af hatten, Vi laver melodier til elskede rim, vi synger sange der hylder Halfdan i hatten. Hurra for gamle Halfdan.

 

  • Takt og Juletone med Benjamin og Lone – Julen bliver båret ind af Benjamin Aggebæks skønne røst, mens Lone Wernblad byder børn og deres voksne velkomne til vores julemusikkoncert…Rigtig glædelige JUL!!! Denne julekoncert er der drøn på og samtidig traditionerne tro to engle viser vej ind til alle de ting som vi går rund og gør i december!

 

  • Takt og Tone med Benjamin og Lone - En multikoncert i børnehøjde, der på legendevis tager børnene med på en oplevelsesrejse ind i musikteoriens rytmeland. Det er musikteori på legendevis, vi spiller på instrumenter og synger og danser med musikteorien. Det er let og legende.

 

© Den Barnligste Illustrator 2016